Тістечка моркв'яні


Морква 100 г
Курага 100 г
Горіхи волоські 100 г
Борошно житнє цільнозернове 1 ст л з помірною гіркою
Яйця 2 (мало бути 4...)
Сода 1/3 ч л
Оцет 2/3 ч л
Мед рідкий (на помадку)

На "французьку сорочку":
Олія соняшникова рафінована
Борошно житнє цільнозернов

Курагу запарити в кип'ятку. Морку потерти на дрібній терці. Горіхи перемолоти в блендері, а потім і курагу (зливши воду і охолодивши).

Яйця, борошно, морву, курагу, горіхи і соду перебити заглибним блендером. Додати оцет, знову перемішати.

Викласти на деко покрите "французькою сорочкою" або пергаментом.

Випікати при 180° 20 хв. Вийняти, змастити зверху медом, пекти при 180° ще 5 хв.

Особливо смакує з молоком 😋

Джерело рецепту, взятого за основу: https://www.facebook.com/groups/846729565806730/permalink/1102206646925686/?app=fbl

Коментарі

Популярні публікації