Запашна полуниця
Отож, "Сезон полуниць - 2020" у своєму домі оголошую відкритим! Холодна і дощова погода за вікном швидше нагадує квітень - початок травня, тому ароматна яскрава ягода на столі - чи не єдине після календаря, що наче промовляє: "Надворі вже літо!"
Ця полуниця достатньо солодка, тому їсти її можна як є або зі сметаною. Якщо ж трапляється кисліша, додаю сметану і мед (щоб не цукор). Чоловік на то дивиться і напівжартома кривиться: "Фууу! Сметана з медом! Фуууу!" А мені смакує)
Тому, якщо раніше сметани з медом не куштували, зробіть попередню дегустацію на міні-порції. Може вам замість меду таки краще піде цукор або взагалі без нічого.
А як ви зазвичай споживаєте полуницю? Які були найбільш вдалі або невдалі варіанти? Поділіться, будь ласка, в коментарях нижче.
P.S. Тепер головне не пропустити той момент, коли вона ще буде на ринках, але суттєво подешевшає. То буде саме час для полуничного варення, яке ох як смакуватиме взимку з налисничками до ранкової кави або з молочними кашками!
Інгредієнти:
Полуниця
Сметана (опційно)
Мед (опційно)

Коментарі
Дописати коментар