Обліпихово-апельсиновий чай
Ще один Інь і Янь :) За рецептом моєї подруги.
Обліпиху розім'яти виделкою чи ложкою, залити кип'ятком. Дати настоятися. Наприкінці додати кружальце апельсина, вичавивши сік із нього у чай.
Додати меду. Багато, бо чай - кисляк. Мед бажано не гречаний, якийсь інший з менш вираженим смаком, щоб не перебив основні нотки обліпихи і апельсина.
Чому апельсина, а не лимона? А ви скоштуйте :) Ну але як вже нема апельсини, то і лимон піде. Але то не то...
Оскільки чай цей небуденний, обліпиху заморожую, як і кружальця апельсини. Так, щоб в будь-який час. Якщо ж маєте свіжі - перфектно!
Найкраще смакує восени, коли хочеться тепла і затишку. Тоді зігріє не тільки тепло чаю, а й колір 😉
Інгредієнти:
Обліпиха
Апельсин або лимон
Мед або цукор
Коментарі
Дописати коментар