Зелений борщ (із кваску)
Інгредієнти на овочевий бульйон:
Селери корінь
Петрушки корінь
Селери стебло
Петрушки прутики
Кропу прутики
Капусти качан
Яблуко
Цибуля
Кваску прутики
Морква
Інгредієнти:
Картопля
Рис
Цибуля
Морква
Квасок (свіжий або заморожений)
Кропу зелень
Зелена цибулька
Яйця
Оливкова олія
Масло
Сметана
Сіль
Спеції: лавровий лист, духм'яний перець, чорний перець горошком.
Лимонний сік або оцет.
Овочі на бульйон покласти в холодну воду, довести до кипіння і варити 20 хв. Відцідити.
У бульйон покласти картоплю кубиками, згодом - ри, пасеровану цибульку з морквою на оливковій олії. Спеції. Коли картопля варена - порізаний квасок і зелень кропу.
Коли все готове - додати ложечку масла і довести до кипіння.
При потребі - додати кислинки лимонним соком або оцтом.Яйця окремо відварити на круто протягом 10 хв.
При подачі у тарілку порізати яйце, додати сметани і за бажанням - зеленої цибульки.
Коментарі
Дописати коментар