Соба з яйцем по-японськи


Інгредієнти:
Соба гречана (локшина)
Соєвий соус 2 ст. л.
Мірін 1 ч. л.
Сезамова олія 1 ч. л.
Сезам білий

Печериці

Авокадо

Яйця
Водорості сушені сушеві
Авокадо

Зварену собу заправити соусом із соєвого соусу, міріну і сезамової олії (2:1:1). Печериці пластинками злегка підсмажити на олії, викласти на вже заправлену собу. Посипати білим сезамом.

Яйця збити із соєвим соусом і міріном (2:1), підсмажити рулетиком. (Прикріпити відео). Рулетик порізати на тонкі смужки, поверх ножицями смужками порізати норі. Посипати ними порізаний "омлет".

Збоку подати порізане пластинками авокадо.

Найсмачніше їсти "нарощуючи смак": спершу трохи локшини, потім - разом з яйцями. Авокадо служить "перемикачем смаку" між локшиною з яйцями, як маринований імбир при суші.

Смачно!!!

Коментарі

Популярні публікації