Соба з яйцем по-японськи
Інгредієнти:
Соба гречана (локшина)
Соєвий соус 2 ст. л.
Мірін 1 ч. л.
Сезамова олія 1 ч. л.
Сезам білий
Печериці
Авокадо
Яйця
Водорості сушені сушеві
Авокадо
Зварену собу заправити соусом із соєвого соусу, міріну і сезамової олії (2:1:1). Печериці пластинками злегка підсмажити на олії, викласти на вже заправлену собу. Посипати білим сезамом.
Яйця збити із соєвим соусом і міріном (2:1), підсмажити рулетиком. (Прикріпити відео). Рулетик порізати на тонкі смужки, поверх ножицями смужками порізати норі. Посипати ними порізаний "омлет".
Збоку подати порізане пластинками авокадо.
Найсмачніше їсти "нарощуючи смак": спершу трохи локшини, потім - разом з яйцями. Авокадо служить "перемикачем смаку" між локшиною з яйцями, як маринований імбир при суші.
Смачно!!!
Коментарі
Дописати коментар