Альтернативні "відбивні"



Інгредієнти:
Куряче філе 2 шт
Цибулина велика 1 шт
Яйця 2
Мука
Сіль
Перець мелений чорний
Олія для смаження

Почистити філе від жилок і хрящиків. Порізати впоперек тонкими смужками +-півсантиметра товщиною. 

Порізати цибулю тонкими півкільцями, а тоді в мисці подмакати, щоб стала м'якшою. Лайфхак - шоб менше сліз, робити це під включеною виьяжкою.

Перемішати цибулю з філе, додати сіль, перець, добре вимішати, навіть вим'яти, рукою.

Додати яйця, вим'яти, щоб м'ясо навіть трохи ввібрало вологу яєць і цибулі.

Додати муки приблизно півстакана, або менше, див. на око.

Сформувати ложкою плоскі пляцочки на гарячій сковороді з олією, смажити без кришки з двох сторін.

Викладати готові на паперовий рушник, щоб увібрав зайву олію. Перекласти у гарну тарілку для подачі.




Коментарі

Популярні публікації