Картопля в мундирах під форшмаком із тунця і яєць


Інгредієнти:
Тунець консервований в олії
Яйця 
Цибуля 
Кріп
Йогурт білий грецький
Кріп зелень
Чорний мелений перець
Сіль

Картопля

Картоплю помити і зварити у шкірці без додавання солі.

(Цього разу в мене залишилось кілька картоплин, які варила для картопляного салату, то я їх просто розігріла в мікрохвильовці перед подачею на стіл).

Яйця зварити "на круто" (10 хв), почистити і дрібно порізати.

До яєць додати дрібно порізану цибулю, шматочки тунця, дрібно порізаний кріп, перець, сіль, йогурт, трохи олії з консерви, вимішати.

Подавати на стіл окремо цілу картоплю, окремо - фаршмак.

Кожен собі розрізатиме картоплину навпіл, а на верх накладатиме ароматну суміш.

Може бути як повноцінний сніданок. Може бути як друга страва на вечерю підля легкого овочевого супу. А може бути як гаряча закуска.

Консервована жирна риба 🧡 Яйця

Підписуйтесь на мій канал в Telegram і будьте в курсі нових рецептів та кухонних порад 😉

Коментарі

Популярні публікації