Картопля в мундирах під форшмаком із тунця і яєць
Інгредієнти:
Тунець консервований в олії
Яйця
Цибуля
Кріп
Йогурт білий грецький
Кріп зелень
Чорний мелений перець
Сіль
Картопля
Картоплю помити і зварити у шкірці без додавання солі.
(Цього разу в мене залишилось кілька картоплин, які варила для картопляного салату, то я їх просто розігріла в мікрохвильовці перед подачею на стіл).
Яйця зварити "на круто" (10 хв), почистити і дрібно порізати.
До яєць додати дрібно порізану цибулю, шматочки тунця, дрібно порізаний кріп, перець, сіль, йогурт, трохи олії з консерви, вимішати.
Подавати на стіл окремо цілу картоплю, окремо - фаршмак.
Кожен собі розрізатиме картоплину навпіл, а на верх накладатиме ароматну суміш.
Може бути як повноцінний сніданок. Може бути як друга страва на вечерю підля легкого овочевого супу. А може бути як гаряча закуска.
Підписуйтесь на мій канал в Telegram і будьте в курсі нових рецептів та кухонних порад 😉
Коментарі
Дописати коментар