Зелень селери
Так цікаво. Раніше, коли купувала корінь селери на овочевий бульйон, зелень просто викидала (бувають такі періоди в році, коли на ринку селеру без зелені не знайти).
А потім якось 1-2 рази, коли готувала суп, не мала зелені кропу або петрушки, тому дрібно посікла пару листочків селери. Вийшло цікаво, незвтчно і ароматно.
Тому оце перший раз вирішила обробити гички селери. Помила, грубі прутики заморозила на бульйон, листочки дрібно посікла і заморозила, щоб взимку порційно додавати в супт наприкінці.
До речі, свіже відкриття:
Жовтий горох 💛 зелень селери.
Наприклад, у гороховому супі або якщо посипати горохове пюре дрібно посіченою зеленню селери (припускаю, що взимку можна дрібно нарізати соковиті магазинні стебла теж).
Коментарі
Дописати коментар