Вівсянка з ябками
Вівсянку з родзинками залити кип'ятком, накрити і дати запаритися.
Додати мед і вершки, перемішати, розігріти при потребі. Консистенція має вийти не густою і не рідкою. Поекспериментуйте собі з тим.
Яблуко почистити від зернят і шкіри, нарізати плястерками. Саме плястерками, бо так смачніше. Можливо за рахунок великої площі зрізів, смак яблука відчувається ще до початку переховування і змішування смаків.
Посипати корицею.
Вуаля! Мегасніданок готовий! Смачного :)
Вівсяні пластівці
Родзинки
Мед
Кориця мелена
Вершки або молоко+масло
Яблуко
P.S. Отака вівсянка для цієї страви смакує найбільше. Можливо тому, що після запарбвання з неї не робиться гвеця.

Коментарі
Дописати коментар