Грибна юшка з лисичками
Інгредієнти:
Лисички 1 л
Картопля 1 шт.
Морква 1 шт.
Цибуля 1 шт.
Кукурудзянка (бажано дрібна) 3-4 ст. л
Домашня сметана або звичайні вершки
Кріп
Часник
Сіль
Масло вершкове
Олія оливкова рафінована або соняшникова рафінована
В підсолений окріп вкинути лисички ( крупно порізані - на половинки/четвертинки). Потім додати картоплю.
Паралельно підсмажити цибулю, додати до неї і підсмажити трохи моркву кубиками. Додати це до лисичок з картоплею.
Згодом додати підігріту на сковороді кукурудзяну крупу (приблизно 3-4 ст. л на 1 л лисичок).
Додати кріп.
Підбити домашньою сметаною або вершками*.
Видавити часник.
Довести до кипіння, виключити, залишити настоюватися.
Гриби🧡Кріп 😉
(...і не люблять чорний мелений перець, бо він якось перебиває грибний аромат, навіть в невеликих кількостях)
*Для супів і соусів рекомендую вершки "Бурьонка". Мені вони практично ніколи не "згортаються", на відміну від деяких інших виробників. (Станом на 2023 рік. Сподіваюсь, якість збережуть і надалі).
Грибна юшка з лисичками гарно поєднується із:
Джерело рецепту: https://www.youtube.com/watch?v=9Fkp8soigZE

Коментарі
Дописати коментар