Гречаний суп на ребрах з білими грибами


Супові (без сала) свинячі ребра помила, нарізала, залила водою, щоб накрила, довела ло кипіння, злила, сполоснула.

Залила свіжою холодною водою і додала овочі для бульйону.

По суті, це вичайний суп на овочевому бульйоні (цього разу не мала кореня селери і петрушки, тому дала величезний жмут зелених прутиків петрушки і листки цибулі-порей, обрубок капусти, цибулину і моркву).

Трохи перед тим помила і замочила столову ложку сушених білих грибів. Гриби порізала, додала, і воду, в якій вимочувала попередньо помиті гриби теж.

20 хв відварити овочі, вийняти, ребра можна поварити до майже готовності.

Додала дві картоплини (на середній баняк), жменьку гречки, кріп, дві жменьки сушених овочів "Традиція". Довела до готовності.

А, ну і сіль, перець мелений (до підсмажки з цибулі, моркви і помідорів), духм'яний перець і лавровий лист. Засмажку роблю на рафінованій соняшниковій олії з маслом.

Бон апеті!



Коментарі

Популярні публікації