Суп помідорово-сочевичний від вуйчика
Інгредієнти:
Курячі гомілки 4 шт
Морква, петрушка, цибулина, пучок стебел кропу, селера корінь і стебло на бульйон
Лавровий лист, духм'яний перець
Картопля 3 середні
Морква
Цибуля і олія (на засмажку)
Сочевиця жовта 2/3 стакана
Кріп
Помідори або томатне пюре
Цукор півложечки в кінці, якщо томати просять.
Соєвий соус за бажанням (порційно!) в миску - 0.5 - 1 ч л
Відварити гомілки з бульйонними овочами і спеціями, додати картоплю. Вийняти бульйонні овочі і розібрати гомілки. М'ясо повернути в баняк. Додати картоплю, сочевицю. Трохи пізніше - томати або томатне пюре і засмажку з цибулі і моркви.
В кінці - порізаний кріп.
Коментарі
Дописати коментар