Суп помідорово-сочевичний від вуйчика


Інгредієнти:

Курячі гомілки 4 шт

Морква, петрушка, цибулина, пучок стебел кропу, селера корінь і стебло на бульйон
Лавровий лист, духм'яний перець

Картопля 3 середні
Морква
Цибуля і олія (на засмажку)
Сочевиця жовта 2/3 стакана
Кріп
Помідори або томатне пюре

Цукор півложечки в кінці, якщо томати просять.

Соєвий соус за бажанням (порційно!) в миску - 0.5 - 1 ч л

Відварити гомілки з бульйонними овочами і спеціями, додати картоплю. Вийняти бульйонні овочі і розібрати гомілки. М'ясо повернути в баняк. Додати картоплю, сочевицю. Трохи пізніше - томати або томатне пюре і засмажку з цибулі і моркви.

В кінці - порізаний кріп.


Коментарі

Популярні публікації