Суп із квасолею і перцем
Інгредієнти:
На бульйон:
Гомілки курячі
Селери корінь
Петрушки корінь
Морква
Цибуля
Кропу стебла
У суп:
Картопля
Квасоля яська
Морква
Цибуля
Помідор
Перець болгарський
Перець гострий стручковий (чуть доя мінімальної гостринки)
Сіль
Лавровий лист
Перець духм'яний горошком
Перець чорний мелений
Олія
Заздалегідь замочити квасолю, якщо сушена, і відварити (окремо) у підсоленій воді.
Зварити бульйон як звичайно. Додати картоплю ще під час варки бульйону. Так вона підрозвариться і суп буде більш наваристим.
На сковорідці підсмажити цибулю, моркву. Додати помідор і перець болгарський і гострий, підсолити і трохи підтушити, щоб змішався смак.
З бульйону вийняти лишні овочі. Коли м'ясо буде майже варене, додати варену квасолю (без юшки) і підтушену засмажку.
Поперчити, довести до потрібної солоності і густини.
Цей суп має виражений запах перцю. Тому сюди свідомо не додавала ні сушеної суміші овочів "Традиція", ні зелені в кінці, ні стебел селери в бульйон. Ці запахи, перебили би основну нотку, а не доповнили.
Смачного!
Коментарі
Дописати коментар