Салат "Айсберг" базовий
Інгредієнти:
Салат айсберг
Помідори чері
На соус:
Грецький білий йогурт (краще 10%) або сметана (краще 15%)
Гірчиця (трішки для відтінку смаку)
Сіль
Айсберг і чері крупно порізати. Грецький йогурт або сметану перемішати з гірчицею і сіллю. Додати у салат, вимішати, їсти.
У салаті на цьому фото десь дві верховаті столові ложки сметани, десь півчайної ложки гірчиці і дрібка солі за смаком.
Сьогодні салат був спонтанним доповненням до гречки і смаженого яйця на сніданок. Було смачно. Думаю, що мав би смакувати й до інших "сухих" страв - гречка/макарони й курячі відбивні тощо.
Також, до базових інгредієнтів (айсберг і чері) просилося варене яйце, запечене куряче філе і сухарики. То був би "аля-Цезар".
Коментарі
Дописати коментар