Салат "Айсберг" базовий


Інгредієнти: 
Салат айсберг
Помідори чері

На соус:
Грецький білий йогурт (краще 10%) або сметана (краще 15%)
Гірчиця (трішки для відтінку смаку)
Сіль

Айсберг і чері крупно порізати. Грецький йогурт або сметану перемішати з гірчицею і сіллю. Додати у салат, вимішати, їсти.

У салаті на цьому фото десь дві верховаті столові ложки сметани, десь півчайної ложки гірчиці і дрібка солі за смаком.

Сьогодні салат був спонтанним доповненням до гречки і смаженого яйця на сніданок. Було смачно. Думаю,  що мав би смакувати й до інших "сухих" страв - гречка/макарони й курячі відбивні тощо.

Також, до базових інгредієнтів (айсберг і чері) просилося варене яйце, запечене куряче філе і сухарики. То був би "аля-Цезар". 

Коментарі

Популярні публікації