Сулугуні з кропом в листковому тісті

Інгредієнти:
Тісто листкове (магазинне) 
Сир сулугуні
Кріп
Масло вершкове (опційно)

Розморозити коржі і розтачати максимально тонко.

Сулугуні натерти на крупній терці. Кріп дрібно порізати, вимішати з сулугуні.

Викласти суміш на половинку розтачаного листа, викласти кілька дрібок масла, зверху накрити вільною половинкою тіста і защипати краї. Защипати ретельно, бо під час випікання суміш може витікати.

Викласти на деко, застелене пергаментом. Виделкою попроколювати верхнє тісто, щоб виходила пара.

Випікати 30 хв. при 180°.

Смакує гарячим з духовки на стіл до сніданку чи як перекус.

А також, може смакувати до пива.

Сулугуні дає ніжний вершковий смак, кріп освіжає, а запечене листкове тісто хрумтить. Ням!

Підписуйтесь на мій канал в Telegram і будьте в курсі нових рецептів та кухонних порад 😉


Коментарі

Популярні публікації