Сулугуні з кропом в листковому тісті
Інгредієнти:
Тісто листкове (магазинне)
Сир сулугуні
Кріп
Масло вершкове (опційно)
Розморозити коржі і розтачати максимально тонко.
Сулугуні натерти на крупній терці. Кріп дрібно порізати, вимішати з сулугуні.
Викласти суміш на половинку розтачаного листа, викласти кілька дрібок масла, зверху накрити вільною половинкою тіста і защипати краї. Защипати ретельно, бо під час випікання суміш може витікати.
Викласти на деко, застелене пергаментом. Виделкою попроколювати верхнє тісто, щоб виходила пара.
Випікати 30 хв. при 180°.
Смакує гарячим з духовки на стіл до сніданку чи як перекус.
А також, може смакувати до пива.
Сулугуні дає ніжний вершковий смак, кріп освіжає, а запечене листкове тісто хрумтить. Ням!
Підписуйтесь на мій канал в Telegram і будьте в курсі нових рецептів та кухонних порад 😉
Коментарі
Дописати коментар