Омлет з кабачком
Інгредієнти:
Яйця 2 шт
Кабачок 1/2 шт (невеликого)
Часник зелень або півзубчика-зубчи
Кропу зелень
Молоко 4 ст л
Борошно 1 ст л
Сіль
Олія для смаження
Кабачок порізати на дрібні кубики зі шкіркою, якщо молода і м'яка.
Зблендерити яйця з молоком, борошном і сіллю.
Дрібно порізати часник і зелень кропу, вимішати з яйцями.
На гарячу сковорідку з олією вилити збиті яйця, "втопити" в них кабачок, накрити кришкою і готувати на мінімальному вогні, поки яйця майже повністю не схопляться.
Акуратно перевернути і посмажити на іншій стороні.
Кабачок 🧡 кріп і часник.
Цей омлет смакує з помідорками під грецьким йогуртом або сметаною.
Підписуйтесь на мій канал в Telegram і будьте в курсі нових рецептів та кухонних порад 😉
Коментарі
Дописати коментар