Омлет з кабачком


Інгредієнти:
Яйця 2 шт
Кабачок 1/2 шт (невеликого)
Часник зелень або півзубчика-зубчи
Кропу зелень
Молоко 4 ст л
Борошно 1 ст л
Сіль
Олія для смаження

Кабачок порізати на дрібні кубики зі шкіркою, якщо молода і м'яка.

Зблендерити яйця з молоком, борошном і сіллю.

Дрібно порізати часник і зелень кропу, вимішати з яйцями.

На гарячу сковорідку з олією вилити збиті яйця, "втопити" в них кабачок, накрити кришкою і готувати на мінімальному вогні, поки яйця майже повністю не схопляться.

Акуратно перевернути і посмажити на іншій стороні.

Кабачок 🧡 кріп і часник.

Цей омлет смакує з помідорками під грецьким йогуртом або сметаною.

Підписуйтесь на мій канал в Telegram і будьте в курсі нових рецептів та кухонних порад 😉



Коментарі

Популярні публікації