Кус-кус зі зеленню

Інгредієнти:
Кус-кус дрібний 1 ст.
Цибуля 1/2 шт.
Огірок 1 шт.
Кріп 
Олія оливкова
Сіль
Розмарин кілька голочок або розмаринова олія (опційно)

Залити кус-кус окропом 2 ст. води на 1 ст. кус-кусу, посолити, додати ложку оливкової олії і 1 см розмарину для аромату. Накрити кришкою, довести до кипіння, вимкнути, дати настоятися і охолонути.

В окремій мисці змішати порізаний невеличкими кубиками огірок, кріп, цибулю, ложку оливкової олії.

Вимішати зелень з холодним кус-кусом безпосередньо перед подачею. 

Кус-кус зі зеленню гарно смакує із:



Коментарі

Популярні публікації