Котлетки "Божественні"
Фарш свинина-телятина, булка вимочена в молоці, порізані цибулька з часничком, зелень петрушки і кінзи, сир гран падано або пармезан, сіль.
Коли фарш був вимішаний, додавала в фарш молока з булок "скільки брав", щоб соковиті були.
Можна пекти в духовці, а можна смажити на олії, як звичайно.
Якщо пекти, то на пательні, застеленій пергаментом випікати 30 хв. при 180°. Попередньо зверху котлетки можна змастити оливковою олією, щоб були не втрачали вологу. На противень покласти велику гілку розмарину.
Смакували з салатом огірки-помідори-цибуля під соняшниковою нерафінованою олією і виноградним оцтом + чорний перець.
Ну і бажано трохи білого хліба, щоб мачати юшку з салату.
Котлетки вийшли настільки смачними, що аджика, здається, була зайвою, бо перебила смак.
Котлетки "Божественні" гарно поєднуються із:
Джерело рецепту: https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=10221040500506330&id=1357257471&paipv=0&eav=Afap2CkkzRBSuiolJ6cgmyHn5UK6VawciJoikuo-Y5Nj1rxtShrZ4ft6waDWkQBKJgs&_rdr
Коментарі
Дописати коментар