Як їсти більше горіхів?
Використайте принцип, описаний у книзі "Поштовх"*: покладіть горіхи на видному місці, але не в якому-небудь, куті, а на обідньому столі, наприклад. Найкраще - у прозору вазу, щоб їх було добре видно. Поруч нехай завжди буде горіхокол. Бо більше шансів, що ви з'їсте той горішок, якщо його можна тут же лусьнути, ніж якщо доведеться іти за горіхоколом до шухляди.
Або тримайте на такому ж видному місці у прозорій посудині вже почищені горіхи.
Мені подобається тримати цілі, бо так - атмосферніше, так вони краще зберігаються. А також, є щось в тому, щоби іноді випустити пару, агресивно лускаючи горіхи. Або не агрествно, і не пару... Просто споживання їжі супроводжується ще якимось тактильним і звуковим враженням, що урізноманітнює щоденний тілесний досвід.
Також, із горіхів можна приготувати:
*Річард Талер, Кас Санстейн "Поштовх. Як доромогти людям зробити правильний вибір"
Підписуйтесь на мій канал в Telegram і будьте в курсі нових рецептів та кухонних порад 😉
Коментарі
Дописати коментар