Омлет з кваском і зеленою цибулею
До сьогоднішнього дня з кваску я готувала лише зелений борщ або кваскову зупу, як його ще називають.
І от, захотілося урізноманітнити його застосування. Знайшла цікавий рецепт. Здивувала наявність часнику в інгредієнтах: "Часник в омлеті?!" І знаєте що? - Вийшло смачно, ароматно, несподівано і цікаво. Впевнено рекомендую скуштувати.
Такі от дрібні буденні додаткові рецепти не тільки урізноманітнюють раціон і збагачують його зеленню. Вони урізноманітнюють відчуття життя. Додають чуттєвих та емоційних вражень. Припускаю, що за допомогою таких наче дрібниць можна навіть зменшити потребу в "гаджетовій стимуляції", яка зараз є у дуже багатьох... Тут я маю на увазі ті моменти чи тривалі часові періоди, коли гаджет перестає бути інструментом для життя, а лише віддаляє від нього.
Отож, інгредієнти:
Яйця 2 шт
Молоко 1-2 ст л
Борошно 1-2 ч л
Квасок 5-10 листків
Зелена цибуля 1-2 шт
Часник 1 малесенький зубчик
Льону зернятка 1 ч л
Сіль
Перець чорний мелений
Олія оливкова рафінована
Масло вершкове
Яйця збити з молоком, борошном, сіллю, перцем і льоном як звичайно на омлет.
Часник дрібнесенько посікти, порізати квасок і зелену цибулю, додати до яєць і вимішати.
На сковороді розігріти оливкову олію і вершкове масло, вилити суміш, розприділити лопаткою зелень, щоб була рівномірно.
Смажити під кришкою, перевернути і ще хвильку дати "пртхопитися" вже без кришки.
Аромат на всю кухню
Бон апетіт!
Інші цікаві омлети:
Підписуйтесь на мій канал в Telegram і будьте в курсі нових рецептів та кухонних порад 😉
Джерело рецепту: https://www.google.com/amp/s/blog.comfy.ua/ua/8-krutikh-strav-zi-shhavlyu-z-pikantnoyu-kislinkoyu/amp/
Коментарі
Дописати коментар